Navigera till koncernens hemsidor
LOGGA IN
Inblicks facebook sida Inblicks Twitter sida

Beställ evangelisationstidningen Inblick i Trons Värld

| 15 maj , 2015
Vi har plockat det bästa av den senaste tidens vittnesbörd från nyhetstidningen och gjort ett tidlöst magasin som berättar vanliga människors livsförvandlande möten med Jesus, en tidning som inte känns gammal efter nån vecka. Den är något mindre i formatet än en vanlig Inblick, i exklusivt glosspapper, som varken innehåller nyheter eller Kanal 10-tablå. Du har 16 sidor med härliga och berörande reportage av varierande längd med allt ifrån innerliga möten med Gud, konkreta helanden till dråpliga Gudsingripanden. I tidningen finns också enkel och tydlig undervisning om hur man blir frälst med efterföljande frälsningsbön.
Nu är ​Sommarnumret beställbart! En mixad vittnesbördsskatt med tio härliga berättelser om hur Jesus frälser, helar och upprättar på sitt helt suveräna sätt. Utöver vittnesbörden finns också en sida om frälsning följt av frälsningsbön med också. Formulär för beställning finns längst ner på sidan. Du kan ta en förhandstitt och bläddra i numret nedan: 

ITV nr 2_2015 - FRAMSIDA - Webb

Prislista (inkl moms): 
10-24 tidningar 10 kr/st 
25-49 tidningar 7,50 kr/st 
50-99 tidningar 6 kr/st 
100-249 tidningar 5 kr/st
250-499 tidningar 4 kr/st
500 eller fler 3,75 kr/st 

Frakt tillkommer (tidningen väger ca 60 gram/styck):
1-2kg postens porto 
2-5kg 70kr
5-10kg 85kr
10-20kg 105kr

För prisuppgift om större sändningsvikt kontakta oss. 

Beställ nu!

Ring 0476-132 70 ​eller mejla till ​info@inblick.se.

För att på ett smidigt sätt kunna avisera när paketet kommit fram behöver vi ha antingen din e-post eller mobilnummer (SMS). Det går även att få paketavisering med brev för 15 kronor extra.

--

Bläddra i Vårnumret:


  

ITV nr 1_2015 - FRAMSIDA - Webb

Bläddra i temanumret Islam kontra levande kristen tro:


ITV nr 3_2014 - FRAMSIDA - Webb

Passa även på att beställa vårt temanummer om Islam kontra kristen tro, som har en stark betoning på hur muslimer mött en levande Jesus och blivit frälsta. Utöver det innehåller det ett uppslag med undervisning om islam kontra kristendom som pekar på dess tydliga skillnader, följt av frälsningsbön. I Sverige finns idag runt en halv miljon muslimer och dessa är tidningens huvudsakliga målgrupp. Alla kommer vi i kontakt med muslimer både nu och då så passa på och buffra upp med en bunt tidningar så att ni alltid är redo. Eller kanske ni vill göra en större satsning för att nå muslimerna i ert närområde? Som vanligt är styckpriset billigare ju fler ni beställer. Tidningen finns på lager för omedelbar leverans. Nedan kan du provläsa tidningen i pdf-format. Orderformuläret hittar du längst ner på sidan. 

På baksidan längst ned finns en fri yta med möjlighet att skriva/stämpla in egen specialinformation om till exempel vem eller vilken kyrka som delar ut tidningen, eller inbjudan till något möte eller evenemang. Är det många tidningar att dela ut kan ett tips vara att använda er av adressetiketter med valfritt budskap. De passar bra att klistra in i rutan! 

Minimibeställning är 10 st. Var noga med att specificera hur många du vill köpa i textrutan. Vi skickar paketet via ett DHL upphämtningsställe i din närhet för avhämtning. Faktura skickas i separat brev.

Prislista (inkl moms): 
10-24 tidningar 10 kr/st 
25-49 tidningar 7,50 kr/st 
50-99 tidningar 6 kr/st 
100-249 tidningar 5 kr/st
250-499 tidningar 4 kr/st
500 eller fler 3,75 kr/st 

Frakt tillkommer (tidningen väger ca 60 gram/styck):
1-2kg postens porto 
2-5kg 70kr
5-10kg 85kr
10-20kg 105kr
För prisuppgift om större sändningsvikt kontakta oss. 

 

Beställ nu!

Ring 0476-132 70 ​eller mejla till ​info@inblick.se.

För att på ett smidigt sätt kunna avisera när paketet kommit fram behöver vi ha antingen din e-post eller mobilnummer (SMS). Det går även att få paketavisering med brev för 15 kronor extra.

 
eBlick
Donald_Trump_(29496131773) (1)
aug 07, 2020
Trumps tweet ”när plundringen börjar, börjar skjutningen” blockerades nyligen av Twitter och fick en varningstext: ”Denna Tweet överträder Twitters regler om att glorifiera våld”. Twitter har tidigare släppt igenom Irans Ayatollah Khameinis uppmaningar om att eliminera Israel.
eBlick
aug 07, 2020
Samtliga EU-ledare, inklusive Sveriges statsminister Stefan Löfven, utropade sig till segrare efter det maratonlånga toppmötet om EU:s långtidsbudget och ett återhämtningspaket för EU efter coronautbrottet. Men på hemmaplan möts Löfven av alltfler röster som vill lämna EU. – Nu ska vi som inte är med i eurozonen vara med och betala för haveriet. Totalt underkänt, säger Jeff Ahl, styrelseledamot i Alternativ för Sverige, till Inblick.
eBlick
aug 07, 2020
Förra veckan sändes Jesusfestivalen 2020 digitalt från Älmhult. Koncernchefen för Kanal 10, Börje Claesson, är nöjd med satsningen. – Jag tackar Gud för att vi gjorde det här och det blev faktiskt riktigt, riktigt bra, säger en glad Börje Claesson till Inblick.
eBlick
jul 16, 2020
Försvarsminister Peter Hultqvist hoppade av förhandlingarna och vill inte finansiera Försvarsberedningens förslag, trots att han endast har Miljöpartiet bakom sitt förslag. – Det finns ändå goda möjligheter att riksdagen genomför och finansierar Försvarsberedningens förslag, säger Mikael Oscarsson (KD).
eBlick
jul 16, 2020
Mångsysslaren Peo Thyrén har dragit igång en skivbolagsverksamhet som kommer att fokusera på att ge ut instrumental musik. Först ut i raden är gitarristen Erik Mjörnell som framför akustiska och avskalade versioner av några omtyckta psalmer.
eBlick
jul 06, 2020
En sexmejlande polisutredare. En sexköpande åklagare. En sextrakasserande förtalsbloggerska. Och kriminella personer som kan knytas till Sveriges sexindustri. Det nätverk som försvarat en våldtäktsanmäld polis och hotat ”Karin” – kvinnan som blev våldtagen – har samspelat med hennes anhöriga, vilket gjort ”Karin” rättslös och arvslös. Hoten började när ”Karin” berättade i TV4 om poliser som besökt bordeller i Talinn, samt om våldtäkten och de efterföljande hoten.
eBlick
jul 06, 2020
För någon vecka sedan släppte Roland Utbult sin nya skiva "Längs vägen”. – Det som står utanför min kontroll är att dessa sånger blev klara innan jag blev sjuk i corona. Men när de sedan ges ut så fungerar de rätt in i vårt sammanhang, berättar Roland Utbult som är i Älmhult för att medverka i Kanal 10:s sommarprogram.
eBlick
jun 18, 2020
PISA 2018 visar att Sveriges skolresultat förbättrats och välkomnades i höstas av regeringen. Nu ställs dock frågor om de förbättrade resultaten berodde på fusk. – Det är bra att vi får till stånd en kommission som kvalitetsgranskar PISA 2018 undersökningens resultat, säger den liberale politikern och läraren Niklas Lehresjön till Inblick.
eBlick
jun 18, 2020
I måndags släpptes volym fem av Bo Theutenbergs ”Dagbok från UD”. Boken beskriver hur UD:s ledning omgående kopplade ett grepp om Palmeutredningen. – De här trupperna hade aldrig stormat in om det hade varit en ensam gärningsman. Varför detta engagemang från Utrikesdepartementet där UD tog ledningen över polisutredningen? frågar författaren sig.
eBlick
jun 05, 2020
Sovjetunionen och KGB låg bakom mordet på Olof Palme i medverkan med Iran och Sovjet-trogna kurder. Det menar Bo Theutenberg, som nästa vecka släpper den femte och sista volymen av "Dagbok från UD". 34 år efter Palmemordet tar han bladet från munnen. - Det är ett för landet uppslitande slut, säger han.
eBlick
jun 04, 2020
Jonas Olsson har drivit Sjöstugans camping och hotell i Älmhult i 19 år. Redan sedan starten har de hyrt ut kanoter. Det är en viktig del av verksamheten. – Att paddla kanot är en jättehärlig aktivitet. Och under den tid som vi lever i nu blir det något helt annorlunda. Gillar man uteaktiviteter så är det en kanonbra aktivitet.