Navigera till koncernens hemsidor
LOGGA IN
Inblicks facebook sida Inblicks Twitter sida

Beställ evangelisationstidningen Inblick i Trons Värld

| 15 maj , 2015
Vi har plockat det bästa av den senaste tidens vittnesbörd från nyhetstidningen och gjort ett tidlöst magasin som berättar vanliga människors livsförvandlande möten med Jesus, en tidning som inte känns gammal efter nån vecka. Den är något mindre i formatet än en vanlig Inblick, i exklusivt glosspapper, som varken innehåller nyheter eller Kanal 10-tablå. Du har 16 sidor med härliga och berörande reportage av varierande längd med allt ifrån innerliga möten med Gud, konkreta helanden till dråpliga Gudsingripanden. I tidningen finns också enkel och tydlig undervisning om hur man blir frälst med efterföljande frälsningsbön.
Nu är ​Sommarnumret beställbart! En mixad vittnesbördsskatt med tio härliga berättelser om hur Jesus frälser, helar och upprättar på sitt helt suveräna sätt. Utöver vittnesbörden finns också en sida om frälsning följt av frälsningsbön med också. Formulär för beställning finns längst ner på sidan. Du kan ta en förhandstitt och bläddra i numret nedan: 

ITV nr 2_2015 - FRAMSIDA - Webb

Prislista (inkl moms): 
10-24 tidningar 10 kr/st 
25-49 tidningar 7,50 kr/st 
50-99 tidningar 6 kr/st 
100-249 tidningar 5 kr/st
250-499 tidningar 4 kr/st
500 eller fler 3,75 kr/st 

Frakt tillkommer (tidningen väger ca 60 gram/styck):
1-2kg postens porto 
2-5kg 70kr
5-10kg 85kr
10-20kg 105kr

För prisuppgift om större sändningsvikt kontakta oss. 

Beställ nu!

Ring 0476-132 70 ​eller mejla till ​info@inblick.se.

För att på ett smidigt sätt kunna avisera när paketet kommit fram behöver vi ha antingen din e-post eller mobilnummer (SMS). Det går även att få paketavisering med brev för 15 kronor extra.

--

Bläddra i Vårnumret:


  

ITV nr 1_2015 - FRAMSIDA - Webb

Bläddra i temanumret Islam kontra levande kristen tro:


ITV nr 3_2014 - FRAMSIDA - Webb

Passa även på att beställa vårt temanummer om Islam kontra kristen tro, som har en stark betoning på hur muslimer mött en levande Jesus och blivit frälsta. Utöver det innehåller det ett uppslag med undervisning om islam kontra kristendom som pekar på dess tydliga skillnader, följt av frälsningsbön. I Sverige finns idag runt en halv miljon muslimer och dessa är tidningens huvudsakliga målgrupp. Alla kommer vi i kontakt med muslimer både nu och då så passa på och buffra upp med en bunt tidningar så att ni alltid är redo. Eller kanske ni vill göra en större satsning för att nå muslimerna i ert närområde? Som vanligt är styckpriset billigare ju fler ni beställer. Tidningen finns på lager för omedelbar leverans. Nedan kan du provläsa tidningen i pdf-format. Orderformuläret hittar du längst ner på sidan. 

På baksidan längst ned finns en fri yta med möjlighet att skriva/stämpla in egen specialinformation om till exempel vem eller vilken kyrka som delar ut tidningen, eller inbjudan till något möte eller evenemang. Är det många tidningar att dela ut kan ett tips vara att använda er av adressetiketter med valfritt budskap. De passar bra att klistra in i rutan! 

Minimibeställning är 10 st. Var noga med att specificera hur många du vill köpa i textrutan. Vi skickar paketet via ett DHL upphämtningsställe i din närhet för avhämtning. Faktura skickas i separat brev.

Prislista (inkl moms): 
10-24 tidningar 10 kr/st 
25-49 tidningar 7,50 kr/st 
50-99 tidningar 6 kr/st 
100-249 tidningar 5 kr/st
250-499 tidningar 4 kr/st
500 eller fler 3,75 kr/st 

Frakt tillkommer (tidningen väger ca 60 gram/styck):
1-2kg postens porto 
2-5kg 70kr
5-10kg 85kr
10-20kg 105kr
För prisuppgift om större sändningsvikt kontakta oss. 

 

Beställ nu!

Ring 0476-132 70 ​eller mejla till ​info@inblick.se.

För att på ett smidigt sätt kunna avisera när paketet kommit fram behöver vi ha antingen din e-post eller mobilnummer (SMS). Det går även att få paketavisering med brev för 15 kronor extra.

 
eBlick
Del_i_pagaende_mc-krig
dec 12, 2019
Dödsskjutningen utanför nattklubben Hugo i Norrköping förra veckan, då två centralfigurer inom den organiserade brottsligheten dödades, kan vara en del i ett upptrappat mc-krig i Östergötland. Det är en av de misstankar som har framkommit i samband med utredningen. Östgötapolisen klassar de två morden som en särskild händelse, vilket bland annat innebär att polisen lättare kan frigöra resu
eBlick
dec 12, 2019
European Prayer Breakfast arrangerades i Bryssel 3-5 december och samlade kristna från Europas alla hörn. Pastorn Carlton Deal var primus motor och koordinerade eventet. Bland medarbetarna fanns också svenska Marie Bengtsson Bennet.
eBlick
dec 12, 2019
I förra veckan kom beskedet att Örebro tingsrätt har beslutat att bevilja den före detta Knutbypastorn Helge Fossmos, som bytt namn och numera heter Iversen, ansökan om att få sitt livstidsstraff omvandlat till ett tidsbestämt straff. Strafflängden blev bestämd till 26 år. Fossmo kan därmed vara ute om två år. – Jag tycker han har suttit alldeles för kort tid med tanke på hans brottsoffer, säger Peter Gembäck, Fossmos före detta pastorskollega i Filadelfia Knutby, till Inblick.
eBlick
dec 06, 2019
När svenska polisen grep fembarnsmamman Solveig för att hon flydde från Barnevernet skedde det efter stora polisinsatser och ledde till en omfattande svensk mediebevakning. Nu berättar hon själv för första gången om det dramatiska gripandet, om åtta dagar i isoleringscell och fyra månaders vistelse på kvinnofängelse.
eBlick
dec 05, 2019
Dödsdömde Ray Jefferson Cromartie drog sina sista andetag sent på onsdagskvällen den 13 november, fastspänd på en brits i avrättningskammaren i Georgias delstatsfängelse. Trots upprepade överklaganden av dödsdomen med begäran om ett DNA-test för att bevisa Cromarties oskuld till mordet han dömts för, avslogs det sista överklagandet av USA:s Högsta domstol utan någon förklaring. Den dödsdömde hävdade intill slutet att han var oskyldig till anklagelserna. Vittnen till mordet hade dessutom pekat ut en annan man som mördare.
eBlick
dec 05, 2019
Finland firar i morgon fredag sin 102:a självständighetsdag. Genom åren har landets frihet varit hotad och i lördags var det 80 år sedan vinterkrigets utbrott. – Jag kom till Sverige som krigsbarn från Lappeenranta vid ryska gränsen 1944, berättar Rauni Haikonen för Inblick.
eBlick
nov 28, 2019
Att Trump och USA inte längre betraktar bosättningarna på Västbanken som illegala fick Kyrkostyrelsens presidium att uppmana Sveriges utrikesminister att agera i EU. – Jag tror inte att kyrkostyrelsen är rätt insatta i hela den här problematiken, säger kyrkopolitikern Bengt Klingestad, 85 år, som var FN-observatör i Mellanöstern i början 80-talet.
eBlick
nov 28, 2019
För två år sedan startade Åsa E Melander en protestaktion mot bristerna i sjukförsäkringen. Hashtaggen #sickasfk spred sig snabbt som en löpeld på nätets sociala medier och fick slagkraft när tusentals långtidssjukskrivna anslöt till upproret. Reaktionen från Facebook blev att spärra Åsa.
eBlick
nov 28, 2019
Norska Barnevernets främsta expert på tvångsomhändertaganden av barn fick fängelse för att under 20 års tid ha laddat ned 200 000 övergreppsbilder på barn. Norska myndigheter har inte gjort någon jämförelse mellan de barn som mannen tog beslut om och barnen på de beslagtagna övergreppsbilderna. – Det var inte en del av polisens utredning av saken att identifiera de avbildade barnen i det omfattande olovliga materialet, förklarar åklagare Hilde Hermanrud Strand för Inblick.
eBlick
nov 21, 2019
Det blir ingen rättegång mot Börje Claesson, har nu åklagare beslutat. I Norge är däremot bland annat en fembarnsmamma och en 76-årig morfar åtalad i ett fall där mamman försökte fly från Barnevernets försök att tvångsomhänderta hennes son.
eBlick
nov 21, 2019
Hans Marklund var på plats i Israel förra veckan då landet attackerades av raketer från Gaza. Enligt Hans rapporterar israelisk media att ett 40-tal personer fick föras till sjukhus. TT rapporterade också, men med en helt annan vinkel.
Senaste nytt
Senaste blogginläggen
Christian Mölk | 03 dec, 2019
Christian Mölk | 11 nov, 2019
Christian Mölk | 30 okt, 2019
Christian Mölk | 13 aug, 2019
Ruben Agnarsson | 23 maj, 2019
Christian Mölk | 08 maj, 2019
Christian Mölk | 21 apr, 2019