Navigera till koncernens hemsidor
LOGGA IN
Inblicks facebook sida Inblicks Twitter sida

Beställ evangelisationstidningen Inblick i Trons Värld

| 15 maj , 2015
Vi har plockat det bästa av den senaste tidens vittnesbörd från nyhetstidningen och gjort ett tidlöst magasin som berättar vanliga människors livsförvandlande möten med Jesus, en tidning som inte känns gammal efter nån vecka. Den är något mindre i formatet än en vanlig Inblick, i exklusivt glosspapper, som varken innehåller nyheter eller Kanal 10-tablå. Du har 16 sidor med härliga och berörande reportage av varierande längd med allt ifrån innerliga möten med Gud, konkreta helanden till dråpliga Gudsingripanden. I tidningen finns också enkel och tydlig undervisning om hur man blir frälst med efterföljande frälsningsbön.
Nu är ​Sommarnumret beställbart! En mixad vittnesbördsskatt med tio härliga berättelser om hur Jesus frälser, helar och upprättar på sitt helt suveräna sätt. Utöver vittnesbörden finns också en sida om frälsning följt av frälsningsbön med också. Formulär för beställning finns längst ner på sidan. Du kan ta en förhandstitt och bläddra i numret nedan: 

ITV nr 2_2015 - FRAMSIDA - Webb

Prislista (inkl moms): 
10-24 tidningar 10 kr/st 
25-49 tidningar 7,50 kr/st 
50-99 tidningar 6 kr/st 
100-249 tidningar 5 kr/st
250-499 tidningar 4 kr/st
500 eller fler 3,75 kr/st 

Frakt tillkommer (tidningen väger ca 60 gram/styck):
1-2kg postens porto 
2-5kg 70kr
5-10kg 85kr
10-20kg 105kr

För prisuppgift om större sändningsvikt kontakta oss. 

Beställ nu!

Ring 0476-132 70 ​eller mejla till ​info@inblick.se.

För att på ett smidigt sätt kunna avisera när paketet kommit fram behöver vi ha antingen din e-post eller mobilnummer (SMS). Det går även att få paketavisering med brev för 15 kronor extra.

--

Bläddra i Vårnumret:


  

ITV nr 1_2015 - FRAMSIDA - Webb

Bläddra i temanumret Islam kontra levande kristen tro:


ITV nr 3_2014 - FRAMSIDA - Webb

Passa även på att beställa vårt temanummer om Islam kontra kristen tro, som har en stark betoning på hur muslimer mött en levande Jesus och blivit frälsta. Utöver det innehåller det ett uppslag med undervisning om islam kontra kristendom som pekar på dess tydliga skillnader, följt av frälsningsbön. I Sverige finns idag runt en halv miljon muslimer och dessa är tidningens huvudsakliga målgrupp. Alla kommer vi i kontakt med muslimer både nu och då så passa på och buffra upp med en bunt tidningar så att ni alltid är redo. Eller kanske ni vill göra en större satsning för att nå muslimerna i ert närområde? Som vanligt är styckpriset billigare ju fler ni beställer. Tidningen finns på lager för omedelbar leverans. Nedan kan du provläsa tidningen i pdf-format. Orderformuläret hittar du längst ner på sidan. 

På baksidan längst ned finns en fri yta med möjlighet att skriva/stämpla in egen specialinformation om till exempel vem eller vilken kyrka som delar ut tidningen, eller inbjudan till något möte eller evenemang. Är det många tidningar att dela ut kan ett tips vara att använda er av adressetiketter med valfritt budskap. De passar bra att klistra in i rutan! 

Minimibeställning är 10 st. Var noga med att specificera hur många du vill köpa i textrutan. Vi skickar paketet via ett DHL upphämtningsställe i din närhet för avhämtning. Faktura skickas i separat brev.

Prislista (inkl moms): 
10-24 tidningar 10 kr/st 
25-49 tidningar 7,50 kr/st 
50-99 tidningar 6 kr/st 
100-249 tidningar 5 kr/st
250-499 tidningar 4 kr/st
500 eller fler 3,75 kr/st 

Frakt tillkommer (tidningen väger ca 60 gram/styck):
1-2kg postens porto 
2-5kg 70kr
5-10kg 85kr
10-20kg 105kr
För prisuppgift om större sändningsvikt kontakta oss. 

 

Beställ nu!

Ring 0476-132 70 ​eller mejla till ​info@inblick.se.

För att på ett smidigt sätt kunna avisera när paketet kommit fram behöver vi ha antingen din e-post eller mobilnummer (SMS). Det går även att få paketavisering med brev för 15 kronor extra.

 
eBlick
Trupperna_ska_inte_dras_tillbaka
jan 16, 2020
Försvarsutskottets ordförande Pål Jonsson (M) anser inte att Sverige ska ta hem den svenska truppen från Irak. – Sverige har 70 soldater i Irak, detta åtagande förlängdes med ett år i december, den insatsen har nu pausats, men vi hoppas att de kan återgå till sin uppgift; att utbilda irakier snarast, säger Pål Jonson till Inblick.
eBlick
jan 16, 2020
Den 4 januari hölls minnesgudstjänsten för Reinhard Bonnke i USA. Owe Carlsson från Citykyrkan i Älmhult fick en speciell inbjudan och var på plats. – Det var ett privilegium för mig att känna Reinhard Bonnke, den tyska evangelisten som påverkade så många i världen. Jag fick en speciell inbjudan till minnesgudstjänsten. Det var en stor förmån, säger Owe Carlsson som här berättar om sitt samarbete med Bonnke.
eBlick
jan 16, 2020
Digitala medier tar mer och mer av vår tid och inkräktar på behov av sömn, motion och sociala relationer. Det kan leda till psykisk ohälsa. – Vi ska inte backa utvecklingen, det går inte. Men vi ska använda våra digitala verktyg på ett smartare sätt och inse att det finns en baksida med dem, sa Anders Hansen till Inblick under en föreläsning om välmående.
eBlick
jan 10, 2020
I mitten av 1990-talet fick flera medarbetare på Berliner Zeitung som samarbetat med Stasi sluta. Nu avslöjas att tidningens nye ägare var inofficiell medarbetare åt Stasi.
eBlick
jan 10, 2020
Nu är det klart för start för rättegången i Uppsala tingsrätt där tre tidigare ledarfigurer i den omtalade Filadelfiaförsamlingen i Knutby står åtalade. Rättegången inleds den 14 januari.
eBlick
jan 02, 2020
Elscooterbolaget Voi har anmält till Datainspektionen att över en miljon kunder kan ha drabbats av en säkerhetslucka i företagets system. Voi har tidigare anmält att en användare lyckats ta sig in i företagets tekniska system där kvitton från olika användare lagrats. Då ska felet ha rättats till och användarna enbart kunnat ladda ned sina egna kvitton, enligt Voi. Nu visar det sig att Voi uppskattar antalet drabbade kunder till "över en miljon".
eBlick
jan 02, 2020
Det finns fortfarande ett 50-tal minderåriga barn med någon form av koppling till Sverige i de fångläger i den syriska öknen där tillfångatagna utländska IS-terrorister hålls internerade. Regeringen Löfven säger sig vara fokuserad på att hämta hem de IS-barn som är föräldralösa. Men enligt utrikesminister Ann Linde är det svårt att fastställa att de verkligen saknar mamma och pappa.
eBlick
jan 02, 2020
I mitten av december fällddes Norge återigen av Europadomstolen. Sju domar har hittills fallit, norska Barnevernet är nu dömt i fem av dem och ytterligare 28 fall ska behandlas. – Att Norge inte tar detta på allvar är omskakande. I andra länder hade parlamentet tillsatt en undersökningskommission, säger den norska människorättsjuristen Gro Hillestad Thune.
eBlick
dec 19, 2019
– Julförberedelserna började tidigt under min uppväxt i Vilhelm Mobergsbygderna i Småland. Julgrisen slaktades hemma på gården hos mina föräldrar som var lantbrukare. Och jag minns julbaken av sju sorters kakor och hur mamma fernissade golven i vårt hus. Jag älskar julen, berättar landshövdingen Maria Larsson.
eBlick
dec 19, 2019
När polisen grep fembarnsmamman Solveig för att hon flydde från Barnevernet skedde det efter stora svenska polisinsatser och ledde till en omfattande svensk mediebevakning. Nu kan Inblick avslöja att det svenska polisbefäl som ledde gripandet har dömts i domstol för kvinnoförnedrande behandling av sina kollegor.
eBlick
dec 12, 2019
European Prayer Breakfast arrangerades i Bryssel 3-5 december och samlade kristna från Europas alla hörn. Pastorn Carlton Deal var primus motor och koordinerade eventet. Bland medarbetarna fanns också svenska Marie Bengtsson Bennet.
Senaste nytt
Senaste blogginläggen

SVT

Christian Mölk | 21 jan, 2020
Christian Mölk | 11 nov, 2019
Christian Mölk | 30 okt, 2019
Christian Mölk | 13 aug, 2019
Ruben Agnarsson | 23 maj, 2019
Christian Mölk | 08 maj, 2019
Christian Mölk | 21 apr, 2019