Navigera till koncernens hemsidor
LOGGA IN
Inblicks facebook sida Inblicks Twitter sida
Syna (1)

Rekordstor donation till Judiska församlingen i Malmö

Robin Olsson | 27 jun , 2019
Företagsledarna Dan Olofsson och Lennart Blecher donerar 40 miljoner kronor under tio år till Judiska församlingen i Malmö, som grundades 1871 och har varit en fristad för den judiska befolkningen i Sverige. – Vi vill i första hand att det ska gå till verksamhet men deras budget tyngs av säkerhetskostnader, vi tycker samhället ska stå för den kostnaden men idag gör man inte tillräckligt. Det är tragiskt att man behöver beväpnade vakter i Malmö idag, säger Dan Olofsson till Inblick.

Adressuppgifter

(fylls i om annat land än Sverige)

Prenumeration

Kryssa för vilken variant av eBlick som önskas

Period

Välj prenumerationsperiod
Prenumerationsvillkor:
Kortfattat så är dessa prenumerationer på tillsvidarebasis. Det innebär att de löper vidare tills dess att de aktivt sägs upp av ​prenumeranten. Om prenumerationen inte sagts upp innan nästa betalperiod påbörjats löper prenumerationen vidare. Utebliven betalning gäller alltså inte som uppsägning. Förnyelseräkning skickas ut en månad innan kommande betalperiod. Autogiro har en månads uppsägning. Fullständiga prenumerationsvillkor kan läsas här
Godkänn villkor: