Navigera till koncernens hemsidor
Inblicks facebook sida Inblicks Twitter sida

Julnummer av Inblick i Trons Värld!


Julnumret av Inblick i trons värld innehåller nio olika livsberättelser om människor som har fått möta Jesus och fått förvandlade liv. Även artiklar om varför vi firar jul och hur man kan söka Gud och börja följa honom.


Inblick i Trons Värld ​är gott hjälpmedel till att nå utanför kyrkväggarna med evangeliet. ​Tidningen ​ges ut fyra gånger per år och är specialdesignat för evangelisation med några av de bästa vittnesbörden från Nyhetstidningen Inblick. Det är en skatt med härliga berättelser om hur Jesus berör människor med sin kärlek och sen frälser, helar och upprättar. Beställ era tidningar redan idag. 

Gå vidare till beställning


Provläs Inblick i Trons Värld


Här kan du provbläddra i det senaste numret och i övriga tillgängliga utgåvor av Inblick i Trons Värld. Vissa nummer är utformade för specifika målgrupper, men alla pekar tydligt på Jesus.  Det finns tidsangivelse på framsidan, men innehållet är tidslöst och evangeliet om Jesus är alltid lika aktuellt.

Klicka på bilden av tidningen så kan du provläsa innehållet. ​Återvänd sedan till denna sida för att kunna gå vidare till beställningsformuläret!
 
ITV_vinter2020framsida

Julnummer 2020

Här kommer ett redskap för att dela det glada budskapet med dina nära och kära, dina grannar eller dina vänner

Julnumret av Inblick i trons värld innehåller nio olika livsberättelser om människor som har fått möta Jesus och fått förvandlade liv. Även artiklar om varför vi firar jul och hur man kan söka Gud och börja följa honom.

20 sidor, vikt 75 gram      

ITV_sommar_2020_framsida hemsida

Sommarnummer 2020


Sommaren för med sig många tillfällen att dela med sig ​av den kristna tron. ​Varför inte med hjälp av en tidning?

Sommarnumret innehåller ​​åtta ​goa livsberättelser, samt en steg-för-steg-artikel om hur du kan få en relation med Gud.

16 sidor, vikt 60 gram


      

ITV nr 3_2014 - FRAMSIDA - Webb

Från Islam till Jesus

Vittnesbörd från muslimer som funnit Jesus. Åtta olika vittnesbörd och en artikel som bra beskriver skillnaden mellan islam och den kristna tron.
16 sidor, vikt 60 gram


ITV_vår_2020_framsida_hemsida

​Påsk 20​20

Säsongen omkring påsk för med sig många tillfällen att dela med sig ​av den kristna tron. ​Varför inte med hjälp av en tidning?

Påsknumret innehåller ​​sex ​goa livsberättelser, samt en undervisning om varför vi firar påsk och ​en steg-för-steg-artikel om hur du kan få en relation med Gud

16 sidor, vikt 60 gram

      

Hundratals bad vid Västra muren för insjuknade

Hans Marklund | 27 feb , 2020
Förra söndagen bad hundratals troende vid Västra muren för de som drabbats av coronaviruset. – Som judar tror vi att Gud har makten att komma med helande. Vi är inte läkare, men vi kan be, säger Rabbi Avi Berman.
Hundratals_bad_vid_Vastra_muren_for_insjuknade
Förra söndagen var hundratals personer samlades vid Västra muren i Jerusalem för att be för dem som drabbats av coronaviruset och att epidemin ska stanna av. Troende judar citerade böner och psalmer, sjöng och dansade i cirklar och bad Gud om hjälp med att hitta ett botemedel mot sjukdomen.
– Miljontals människor går igenom ett enormt lidande både i Kina och utanför Kina. Som judar tror vi att Gud har makten att komma med helande. Vi är inte läkare, men vi kan be, sade rabbi Avi Berman till Jerusalem Post inför ceremonin
Berman nämnde inte bara de som har smittats av viruset, utan också de miljoner som är isolerade på grund av viruset. Han nämnde också de stora utmaningar som Kina står inför, som till exempel alla  flygbolag som ställer in sina flygningar till och från landet för att begränsa spridningen av viruset.

"Vi bör alla oroa oss"

– Det kinesiska folket utgör en sjättedel av världens befolkning men det är många som påverkas i USA, i Europa, och i övriga Asien. Vi bör alla oroa oss för vad som händer och gå samman för att göra något åt det, fortsatte Berman
– Jag kan berätta att sedan slutet av sabbaten har det ringt oavbrutet och kommit sms i min telefon, från skolor, organisationer och olika platser som vill delta eller visa sitt stöd, tillade han. 
De som deltog i bönen vid Västra muren samlades också omkring en gemensam proklamation skriven på hebreiska och kinesiska och som löd: "Israels folk ber för Kinas folk". 
– Varje enskild person i världen har förmågan att be med sina egna ord. Kung David, som gick igenom mycket svåra tider, komponerade vackra böner som vi kan använda, sade Berman och betonade vikten av att be till Gud vid Västra muren, nära Tempelberget, som är en plats med speciellt andligt värde för judarna. Under ceremonin uttryckte arrangörerna hoppet om att från "världens centrum" hitta ett botemedel mot coronavirus. En lång shofarsignal avslutade sedan bönemanifestationen. 

Dåligt väder

Vera Schwarcz, professor i kinesisk historia som deltog i evenemanget, betonade också vikten av att be från Västra muren. 
– Jag är glad över att så många kom trots det dåliga vädret. Jag tror på kraften i bönen. Jag tror också att detta är ett ögonblick av sanning. Samtidigt som den kinesiska regeringen har spridit en hel del desinformation, kan denna sammankomst vara ett redskap för att avslöja lögn och lyfta upp sanningen, sade hon.
Sheri Tao, ursprungligen från Taiwan, uttryckte också sin solidaritet med det kinesiska folket. Sheri Tao som kom till Israel för ungefär 10 år sedan, gifte sig och stannade i landet, sade till Jerusalem Post. 
– Jag tycker att det är mycket generöst och vänligt av rabbinerna att kalla till bön för Kina i denna svåra tid. Även om jag är från Taiwan, tycker jag synd om det kinesiska folket och särskilt om dem som inte har tillgång till bra sjukvård.
– I tider av nöd är det viktigt att vi alla kommer tillsammans och med Guds hjälp hoppas vi att epidemin snart får sitt slut, var Bermans slutsats. 
Enligt arrangörerna deltog flera kinesiska tjänstemän i Israel vid ceremonin. 
– Den kinesiska ambassaden i Israel vill framföra sin uppriktiga uppskattning för det judiska folkets sympati, stöd och solidaritet. Vi kommer aldrig att glömma detta, sade Kinas ambassadör.
​HANS MARKLUND