Navigera till koncernens hemsidor
LOGGA IN
Inblicks facebook sida Inblicks Twitter sida
Ruben Agnarssons blogg på Inblick

Tvångspartiet Liberalerna

Ruben Agnarsson | 24 nov, 2015
Folkpartiet Liberalerna heter numera endast Liberalerna.
För att markera att namnet inte alls har något med partiets politik att göra, beslutade partiet på sitt landsmöte i helgen att vigselförrättare ska tvingas viga samkönade par, rapporterar Dagen.
Som vanligt är barnens perspektiv och rättigheter fullständigt osynliggjorda när Tvångspartiet… förlåt Liberalerna, fattar sina beslut.
Själva huvudtanken med äktenskap är nämligen att skapa en trygg miljö för barnen. Men barn existerar inte i Liberalernas egotrippade vuxenvärld. 

Motionsskrivaren Björn Brändewall ansåg att staten ska behandla alla människor (läs föräldar) lika ”oavsett sexuell läggning”. Hur är det då med barnens rätt till sin biologiska mamma och pappa? Blir inte de diskriminerade med ett sådant beslut?
Liberalerna vill därför tvinga präster och pastorer att förrätta vigslar mellan samkönade par. Alla ska nu tvingas att medverka i samhällets omdefiniering av äktenskapet. Teologiska, biologiska, historiska, sociala eller allmänmänskliga invändningar tolereras överhuvudtaget inte. Avvikande meningar (som varit självklarheter i århundraden​) ska nu helt plötsligt bestraffas.

Tvångskvotering av föräldraförsäkring och avskaffandet av vårdnadsbidraget är ett uttryck för samma inställning. Barn existerar inte. De ska osynliggöras genom att placeras på överfulla och underbemannade statliga institutioner i händerna på främlingar utan biologiska och sociala band till de barn som ska förvaras.
I Stockholm vill exempelvis den rödgröna stadshusmajoriteten att stadsdelsnämnderna ska söka upp föräldrar som inte valt förskola för att ”skapa förtroende för verksamheten” så att fler barn deltar i förskolans verksamhet. ”Risken är att det hela endast framstår som en hetsjakt på de föräldrar som valt en annan barnomsorgsform för sina barn än just förskola”, skriver gruppledaren i Utbildningsnämnden Christian Carlsson (kd) på sin blogg.
Barn kastas helt enkelt på soptippen när vuxnas genusforskning och samlevnadsexperiment går över styr.
Liberalernas beslut talar sitt tydliga språk. Valfrihet, tolerans och öppenhet är det absolut värsta Liberalerna vet.